Εκτύπωση

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2019

Γράφτηκε από τον/την john71. Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΩΝ

H Ένωση των Απανταχού Αντικυθηρίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ», το πρωί της Κυριακής 27 Ιανουαρίου 2019, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ της Περιφέρειας πραγματοποίησε την ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ. Σεραφείμ και παρέστησαν ο βουλευτής κ. Θεόδωρος Δρίτσας, η βουλευτής κ. Ελένη Σταματάκη, ο βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο συμπατριώτης μας Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο συμπατριώτης μας Πανεπιστημιακός καθηγητής κ. Θεόδωρος Κατσανέβας, οι πολιτευτές κ.κ. Σπύρος Σπυρίδων, Ζωή Ρούσσου, Ιωάννης Σωτήρχος και Βασίλειος Μόσχου, αντιπροσωπία από την Κυθηραϊκή Αδελφότητα Αθηνών - Πειραιά και φυσικά πολλά μέλη και φίλοι της Ένωσης.

Ο Δήμαρχος Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης για έκτακτους λόγους δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση και έστειλε χαιρετισμό και τις ευχές του μέσω επιστολής που διαβάστηκε στην συνέλευση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημέρωσε τα μέλη για τα πεπραγμένα του έτους 2018, για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν και για τα σχέδια για το 2019, με έμφαση στην πραγματοποίηση εκδηλώσεων στον ανακαινισμένο χώρο των γραφείων της Ένωσης, ενώ έγινε και εκτενής ενημέρωση από τον κ. Χατζηπέρο και τον κ. Κατσανέβα για τις εξελίξεις και τα έργα που προγραμματίζονται στα Αντικύθηρα και ακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην Ένωση παλαιά μέλη της Ένωσης που συμμετείχαν στο Δ.Σ. και στην ομάδα γυναικών στο παρελθόν και βραβεύτηκαν τα παιδιά από τα Αντικύθηρα για την είσοδό τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα όπως και για τις σχολικές τους επιδόσεις για την χρονιά που πέρασε και τους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα

Μετά την κοπή της πίτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, μοιράστηκαν κομμάτια σε όλους τους παρευρισκόμενους και προσφέρθηκε τσικουδιά και γλυκά.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΤΟ Δ.Σ.

 

Αντικύθηρα, Antikythira, Antikythera, Αίγιλα, Μηχανισμός, Αστρολάβος, Έφηβος, Ανασκαφές