Εκτύπωση

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ 2018

Γράφτηκε από τον/την john 6. Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΝΩΣΗΣ 2018

Την Κυριακή 3 Ιουνίου η Ένωση πραγματοποίησε την ετήσια εκδρομή της με μεγάλη επιτυχία, σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο Δωδώνη Travel της κυρίας Γιώτας Βάσση. Πρώτη στάση ήταν στην περιοχή Άρια 3 χλμ. βορειανατολικά του Ναυπλίου στην Βυζαντινή μονή της Αγίας Μονής Ζωοδόχου Πηγής, ένα πολύ όμορφο και γραφικό γυναικείο ησυχαστήριο με 10 μοναχές.

Εκεί είχαμε την ευκαιρία να προσκυνήσουμε να ξεναγηθούμε στους χώρους της μονής και να λάβουμε κεράσματα στον υπαίθριο χώρο, προσφορά των μοναχών, στις οποίες προ-σφέραμε μια εικόνα του Αγίου Μύρωνα για το μοναστήρι.

Στην συνέχεια μεταβήκαμε στην πόλη του Ναυπλίου όπου επισκεφτήκαμε την παλαιά πόλη και απολαύσαμε με ηρεμία τον καφέ και το γλυκό μας και στη συνέχεια αναχωρήσαμε για το Τολό όπου φάγαμε και μερικοί εκμεταλλευόμε-νοι τον καλό καιρό έκαναν μπάνιο, ενώ το απόγευμα αναχωρήσαμε για Πει-ραιά και με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Κόρινθο επιστρέψαμε με πολύ καλή διάθεση και κυρίως σκοπό να το επαναλάβουμε το συντομότερο δυνατό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κ. Βάσση για την άψογη οργάνωση και κυρίως τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης που μετά από αρκετά χρόνια γέμισαν το λεωφορείο της εκδρομής για την συμμετοχή τους. ΤΟ Δ.Σ.

Αντικύθηρα, Antikythira, Antikythera, Αίγιλα, Μηχανισμός, Αστρολάβος, Έφηβος, Ανασκαφές